RAB massør kolding

Uddannelser

2000: Blev jeg uddannet lægeeksamineret massør hos Lasota i fredericia. Det er en god grunduddannelse som Massør. Tager ca 6 måneder og man lærer at give en god dybdegående massage. Man får kendskab til fysiologien og anatomien. Men også muskelkæder og løsne korrekt omkring led. Ja det er egentlig vigtig, at give massagen korrekt, så man ikke skaber nogle ubalancer.

2009: Uddannet Akupressør (akupunktur uden nåle) hos lasota.  Akupressur er akupunktur, hvor du bruger fingrene i stedet for nåle. Uddannelsen var komprimeret, så man ikke fik den fulde akupunktur uddannelse. Men man fik et rigtig godt indblik i meridianbaner, 5 element teorioen, organuret,  hvordan organerne påvirker dig psykisk, såsom vrede, nervøsitet, angst, opfarende osv. Men også mere fysiske kendetegn såsom kløe, hovedpine, rødme, hævelse i ben og arme osv. Ja det var en rigtig god uddannelse! hvor jeg lærte mange ting som jeg bruger meget i min behandling med manuel terapi. Men ikke nok til, at jeg vil tilbyde det kun som akupressør. Der er andre som er bedre end mig :-)

2010: Uddannet idrætsskadesterapeut en uddannelse i skader typisk i forbindelse med sport. Her lærte man også anatomi på højere plan end massøren.

2013: Uddannet Columnaterapeut/rygekspert. En rigtig god uddannelse, hvor man lærer meget. Det er en overbygning til massøren og idrætsskadesterapien hvor niveauet bliver hævet meget.

Du lære at undersøge for stort set ethvert bevægeapparatsproblem i ryggen, men også lære teknikker som f.eks.: Muskel Energy Teknik (MET), Positionel Release Teknik (PRT), Artikulering, Mobilisering, Mobilisering med impuls, Isometrisk opretning, Dynamisk udspænding, Triggerpunkts-behandling samt rehabilitering i forbindelse med specifikke rygskader.

2016-2018 Kranio sakralterapeut hos Trine Rosenberg. Har kursern kst 1+2+3a+ 3b. ret ryg og nakke 1+ 2 + 3 organmassage 1+2. Det er alle de nødvendige kurser, for at blive uddannet kraniosakral terapeut. Men har ikke taget eksamen.

2019- Kraniosakral terapi hos kropsakademiet. Har indtil videre kst 1-5 og bækken, korsben, fødder. En lidt anden version af kraniosakral terapien som passer rigtig godt til mig.


Kurser

Derudover har jeg en del kurser i Bækken, psykologi, mobilisering af håndled skulder albue ryg ankel knæ, førstehjælp og generel kendskab til hvad kosten har at sige. Førstehjælp skal vi som RAB godkendt massør i DAKOBE  holde opdateret hvert 2. år. Erhvervserfaring

Har siden 2009 haft egen Klinik. Siden 2017 i helsehuset kolding.  Fra 2003 og til 2019 var jeg ansat hos Falck Healthcare, der på det tidspunkt var Danmarks største sundhedsforsikring.