Manuel terapi

Manuel terapi er den behandling de fleste vælger og den jeg er mest kendt for.
Book tid nu

Manuel terapi

Min Manuelle terapi er den behandling de fleste anmeldelser omhandler og jeg er mest kendt for. 

Det er en unik holistisk behandling sammensat af alle mine uddannelser og 23 års erfaring.  jeg gennemgår dig fra top til tå for at finde frem til dine ubalancer. Hvad der burde løsnes, korrigeres og rettes.

Der bliver kigget på mange ting. Både holdning, meridianbaner, organer, kranienerver, kranieknogler, muskler. Men også ledlåsninger i nakke, bækken og ryg. Jeg mærker hurtig hvis kroppen er stress påvirket og man skal tænke det ind i dine smerter. 

Altsammen for at finde frem til og behandle årsagerne til dine problemer. 

Det er en behandling der spænder lige fra det meget blide energi arbejde kendt fra kranio sakral terapien over det mere fysiske mobilisering af led og udspænde og løsne muskler. Generelt er behandlingen meget blid

Videoen længere nede på siden viser hvad jeg eksempelvis vil kigge på


Manuel terapi er godt forManuel terapi er godt for:
mange  bevægeapparat problematiker og smerter. For at nævne nogle:

Hovedpine er noget jeg har meget stor succes med. De mange uddannelser giver mulighed for at behandle de forskellige slags hovedpiner. Alt efter hvor de sidder, hvordan de opstår og hvordan de er.

Fordøjelse  her hjælper både organmassage, altså hvor man løsner ubalancer omkring det enkelte organ. Men ved fordøjelse problemer er Vagus nerven også temmelig vigtig

Holdning er noget jeg også arbejder meget med. Udover det er visuelt generende kan det give forskellige smerter og ubalancer. Ja faktisk kan organerne også blive påvirket.

Smerter i nakke/ryg/skulder/bækken/iscias. De fleste kommer med noget smerterelateret, hvor vi skal finde frem til hvad det skyldes. Altså årsagen. Så vi ikke bare behandler symptomet. Her kommer vi omkring dysfunktioner, holdning meridianbaner, organer og mange andre ting.

Smerter arme/ben  Kan være tennis/golfalbue. Smerter omkring knæ/ankel fod. Typisk opstår disse ting i forbindelse med smerter/ nedsat funktion i nakke eller lænd og skal behandles sammen med det. Men kan selvfølgelig også være et lokal problem grundet skade eller overbelastning.

Mange andre ting Manglende energi, koncentrationsproblemer, oppustethed, manglende flexibilitet, stress osv osv osv. Her kan være mange faktorer der spiller ind og typisk er der også nogle smerter i forbindelse med der også skal kigges på.

Stress energi arbejde er utrolig godt til at afslappe centralnervesystemet. Hvilket giver dig en dybere afslapning og bedre søvn. Hvilket igen kan hjælpe på nogle smerter.

Ja generelt kan Manuel Terapi afhjælpe rigtig mange ting. 

Jeg anbefaler man tager 1 times behandling. Specielt hvis man har mere end 1 af de ovenstående ting man gerne vil have kigget på. 

Manuel terapi er meget effektiv og kræver almindeligvis ikke særlig mange behandlinger.

Et typisk behandlingsforløb varer 1-4 gange med 1-3 ugers mellemrum. Der burde være forbedring efter 2. Behandling

Kunne du tænke dig at prøve en holistisk blid behandling der formentlig er noget anderledes end hvad du ellers har prøvet, så kig forbi :)

Video om Manuel terapi

I videoen forklarer jeg om Manuel terapi og Kranio sakral terapi behandling

Youtube video

Jeg har sammen med Helionfilm lavet den lille video om min Manuelle Terapi. Videoen viser en Kvinde med forskellige gener. Jeg viser hvad jeg kigger på og evt. vil gøre i sådan et tilfælde.