Massage

Massage  kan bruges til specifikke problemstillinger i lænd, nakke, ryg osv. hvor problemstillingen skyldes muskulære spændinger.

Men gør også godt for nogle mere generelle ting. Såsom blodcirkulation, udrensning, stress, depression osv. Ja frigør også hormoner dopamin og seratonin.

Både godt for krop og sind

Jeg tilbyder RAB godkendt massage. RAB står for registreret alternativ behandling og er en beskyttet titel. For at blive det, skal man have en del uddannelse, der giver en god viden omkring fysiologi, anatomi og lidt om patologi. Du har typisk også lært mere om muskelkæder og andre sammenhænge. Så en overbygning til almindelig fysiologisk  massage.

Du kan sagtens være god til at give massage alligevel!! Men hvis man får den dybere kendskab til fysiologi og anatomi m.m. , ja så sætter det altså prikken over iét

Behandlingen kan gives som ren massage, hvis det ønskes. Men kan også kombineres med MET (muskelenergiteknik) og mobilisereringer for at korrigerer bækken, led osv

Video af Massage

Manuel terapi

En behandling hvor jeg bruger alle redskaber fra mine uddannelser. Columna terapi, akupressur og kraniosakral terapi. Det er en meget blid behandling, hvor der bliver kigget på medianbaner, holdning, scolioser, duknakket (kyfose) lændesvag (lordose) organer, kranienerverne, ledlåsninger,  ribben, bækken, iscias, uens benlængde og rigtig mange andre ting.

Vi gennemgår dig fra top til tå for at finde frem til dine ubalancer og rette dem. Jeg arbejder ud fra et holistisk helhedssyn. Så ved eksempelvis nakkespændinger vil jeg tjekke bækken, ubalancer i ryggen, lever, kranienerverne, halsmusklerne og kranieknoglerne for at komme hele vejen rundt om problemstillingen fremfor kun at kigge på nakken.

Godt for: hovedpine, isciasgener, stress, holdning, smerter i nakke/ryg, blodcirkulation, skuldergener ( smerter/ nedsat bevægelighed) kroppens flexibilitet, manglende energi, smerter/ hævelse i arme og ben.. og rigtig mange andre ting

video af manuel terapi
Organmassage

En organmassage, hvor der bliver løsnet for tynddtarm, tyktarm, lever, galgeblære, mave, milt, bugspytkirtel, huden og diagfragma.

Godt for:
Detox. Ja der kommer generelt meget gang i systemmet og dermed udrenselse

Oppustethed

Manglende energi og overskud.

Dårligt humør

Lændesmerter - hvis man døjer med hyppig tilbagevendende lændesmerter kan det skyldes organerne. Flere er bundet op på rygsøjlen

Vejrtrækning

Og rigtig mange andre ting.